Skip to main content

6 mei 12.30 uur openingsconcert Vrijheid aan Zee.

By 15 april, 2018april 30th, 2023Reeds geweest

Aansluitend 14.00 uur rondwandeling met gids

Stadsdichter Janneke Methorst opent met een speciaal voor dit concert geschreven gedicht over vrijheid, lente en nieuw begin. Gevolgd door een optreden van jong talent Martijn Hiemstra 14 jaar speelt piano en Axel Maas 15 jaar bespeelt de hoorn.

In het hoofdprogramma de vintageband de Whiskeymo’s met een breed repertoire van blues tot Doo-Wop. Laat je verrassen met muziek uit de jaren ’40-’50. Ze gaan een stap terug in de tijd en voeren ons mee. In een bezetting met contrabas, gitaar en meerstemmige zang halen ze ons uit de sleur van alledag!

Aansluitend om 14.00 uur wandeling Rondje Wijk aan Zee. Onze gids Ton Benner vertelt u al wandelend meer over de bijzondere flora en fauna in het Zeedorpenlandschap.

Ook de bunkers zijn van 13.00 tot 16.00 uur voor publiek geopend. Er is weer hard gewerkt deze winter. Kom kijken wat er allemaal veranderd is. Er hangt een levensgroot Panorama van Wijk aan Zee met situering van de bunkers in de Mannschappenbunker op het Vuurbaakduin en ook de ondergrondse loopgraaf bij de bunker in het Gaasterbos is zeker een bezoek waard.