Skip to main content

Het jonge muziektalent van Beverwijk in de Dorpskerk Wijk aan Zee

By 23 mei, 2018april 30th, 2023Reeds geweest

Op zondag 3 juni zal er in de Dorpskerk een concert plaatsvinden door de leerlingen van de plusklas van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. De plusklas bestaat uit leerlingen die muzikaal getalenteerd zijn, een passie hebben voor hun instrument en gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen in het bespelen van hun instrument.
Te beluisteren zijn onder andere: Daphne Chen op viool, Rico Groen en Ludovic Maanders op electrisch gitaar, Ina Tudor op piano, de Plusband onder leiding van Stefan Franssen, zang optredens, saxofoon optredens en nog veel meer. Er zullen stukken gespeeld worden van onder andere Svendsen, Chopin, Michael Jackson, Joe Satriani, eigen composities en arrangementen van enkele leerlingen.

De Dorpskerkconcerten Wijk aan Zee vinden plaats op de eerste zondag van de maand van mei t/m oktober. Een reeks van afwisselende, mooie en prikkelende concerten met ruimte voor aanstormend / lokaal talent in het voorprogramma en klinkende namen in het hoofdprogramma. Van klassiek tot pop!

Aanvang 12.30 uur. Vrijwillige bijdrage is fijn.

Volg ons ook op facebook Dorpskerkconcerten Wijk aan Zee!

 

Wandeling met gids Rondje Wijk aan Zee langs bunkers

Aansluitend een rondwandeling en bunkerbezoek met een gids van Rondje Wijk aan Zee. De gids zal u naast historische wetenswaardigheden, veel vertellen over de speciale vegetatie van het Zeedorpenlandschap. Start  14.00 uur vanaf de Dorpskerk, deelname is gratis.

Bunker geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Entree gratis, donatie gewenst.