Skip to main content

Historische Dorpwandeling met levend theater

By 6 september, 2018april 30th, 2023Reeds geweest

In discussie met Heinrich Tappenbeck over de toekomst van Wijk aan Zee, een praatje maken met Karlijntje van het oude Gasthuis,  luisteren naar de verhalen van de Belinfantes  en op de foto met badvrouw Neeltje Snijders.  Het kan allemaal tijdens de Historische  Dorpswandeling met levend theater.

Binnenkort worden de 21 fotoborden van de dorpswandeling door nieuwe borden met informatieve teksten vervangen. De foto’s roepen nostalgische herinneringen op aan een vervlogen tijd. Met weemoed kijken wij naar de mooie oude panden in Wijk aan Zee die verdwenen zijn.

Wandel mee op 7 oktober en oude tijden herleven tijdens de historische dorpswandeling met levend theater. Het Julianaplein staat bol van activiteiten voor kinderen: hinkelen, tollen, stoepkrijten, steltlopen, enz. Daar horen limonade bij met een snoepje van Cent van het Blad. Of rijd een rondje met de paardentram door het dorp en bezoek de bunker in het Gaasterbos.

Aanvang 14.00 uur inloop Dorpskerk met koffie en thee

14.30 uur start Dorpswandeling met theater en muziek op het Julianaplein

Tip

Begin ’s morgens al in stijl met een historisch ontbijt bij Be My Guest op het Julianaplein van 10.00 tot 12.00 uur kun je aanschuiven. Met daarna om 12.30 uur een concert in de Dorpskerk van het Sexy Sax Kwartet samen met Corina Ewijk. In het voorprogramma Jesse van Aalderen op piano.