Bijdragende organisatie en locaties

Mede dankzij de bijdrage van verschillende adverteerders, kan kan deze website gerealiseerd worden.

Het zijn niet alleen horecazaken die hun bijdrage leveren middels een advertentie. Ook zijn er verschillende organisaties die het rondje ondersteunen met een advertentie of een donatie.

Deze organisaties treft u onder de knop hieronder. Vervolgens kunt u door op de namen te klikken meer over hen te weten komen.

Bij deze bedanken wij alle organisaties die hun hulp en bijdragen hebben geboden!

Deelnemende horeca locaties

Langs de route(s) van Rondje Wijk aan Zee vindt u als wandelaar tal van gezellige horecazaken.

Een aantal horecaondernemers uit ons dorp neemt deel aan het Rondje Wijk aan Zee door te adverteren. Een mooie win win situatie voor de organisatie en de ondernemers; dankzij hun deelname kan het rondje blijven bestaan en dankzij het rondje zullen de horeca locaties meer gasten ontvangen.

De cirkel is dus rond(je)!

Hieronder treft alle deelnemende restaurants en strandpaviljoens en kunt u doorklikken naar hun persoonlijke pagina. Op deze minipagina kunt u beknopt meer informatie vinden over iedere locatie en wellicht meteen een tafeltje reserveren, eet smakelijk!

Bezienswaardigheden

De wandeling door het landschap dat Wijk aan Zee omringt, biedt een bijzondere kijk op het verleden van het kustdorp.

De route is 5 ½ kilometer lang en voert afwisselend over verharde en onverharde wegen en paden. Rondje Wijk aan Zee kan op ieder willekeurig punt worden gestart. Onderweg treft u tal van mooie locaties en bezienswaardigheden ieder met een eigen verhaal.

Hieronder treft u alle locaties die u tegenkomt langs de route van Rondje Wijk aan Zee.