Café de Zon

Cafe de zon

Op een prachtige locatie aan de kust in het pittoreske Wijk aan Zee ligt Café de Zon. Hier kunt U heerlijk genieten van een hapje of een drankje op ons (verwarmde) terras of in ons gezellig café. Lekker na een wandel- of fietstochtje even napraten of van de zon genieten!

Binnen in ons café is het ook goed vertoeven. Zo beschikken wij over een wedstrijdbiljart en dartbanen. Deze activiteiten kunnen zowel in competitieverband als voor ontspanning gebruikt worden.

Ook voor bruiloften, feesten en partijen zijn wij de aangewezen locatie. Wij beschikken behalve het café ook over een zaal voor ongeveer 200 personen inclusief bar en toiletten. Ideaal voor elke gelegenheid! Desgewenst kunnen wij de zaal uitbreiden naar het café door middel van een verplaatsbare tussenwand. Graag verwelkomen wij u ook u in ons etablissement.

In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten mogen begroeten. Op allerlei manieren kwamen zij bij ons binnen. Tijdens een  fiets- of wandeltocht door de duinen, na het uitwaaien op het strand, op de motor(!) of tijdens een ritje met paard en wagen!

Adresgegevens Café de Zon:

Café de Zon
Voorstraat 54
1949 BJ  Wijk aan Zee
Telefoon: 0251  – 374203

Bezoek de website van Café de Zon: www.cafedezon.com