Strandrestaurant Het Strandhuis

Abri
“365 dagen per jaar” is de trotse slogan die men terug vindt rondom Het Strandhuis, want hier zij de gasten het hele jaar door van harte welkom. In het zomerseizoen met een lekker fris biertje op het terras en in het winterseizoen lekker naast de open haard met een kop warme chocomel turen naar de woeste zee!

Het Strandhuis spreekt een zeer brede doelgroep aan, van jong tot oud. Gasten kunnen genieten van een ontbijt-, lunch- en dinerkaart die zich kenmerkt door toegankelijkheid met een seizoensgebonden tintje. Ook stat dit strandrestaurant er om bekend leuke thema’s te organiseren in het winterseizoen. Van Oma’s stamppot avonden waar men voor slechts € 0,99 kan genieten van stamppotten tot een waar winter wonderland in de kerstperiode!

De inrichting straalt een warme huiselijkheid uit, compleet met rijk gevulde boekenkast en zeer uitgebreide wijnrekken met de mooiste internationale wijnen. Dit alles doorspekt met een heerlijk, ongecompliceerd strandsfeertje. Zo’n sfeer die je maar zelden treft en waar iedereen zich thuis voelt.

Adresgegevens Het Strandhuis:

Strandopgang de Zwaanstraat, eerste paviljoen rechts.

0251 37 44 05

Bezoek een het digitale thuis van “Het Strandhuis“.