De TIP, wijk aan zee

WAZ Great place to be (1)

Bij de TIP vindt u alle informatie over Wijk aan Zee. Wat is er te doen en waar moet u zijn voor een overnachting en dagjes / avondjes uit.

De TIP is er voor de informatievoorziening aan toeristen en de promotie van het “toeristisch product” van Wijk aan Zee en Beverwijk.Het informatiepunt is op het adres Voorstraat 12 in Wijk aan Zee en wordt gerund door vrijwilligers. Het winkelpand wordt gedeeld met de kunstwinkel en expositieruimte van de KOP van WaZ (Kunst Ontmoetings Plek van Wijk aan Zee). Ook dit is een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers van De TIP en de KOP van WaZ hebben zich via informatiebijeenkomsten verdiept in de toeristische informatieverstrekking.

Ook organiseert onder andere De TIP het jaarlijkse evenement De Smaakmarkt. De Smaakmarkt dat is keukens op wielen, heerlijke hapjes uit verschillende landen zoals Portugal, Indonesië, Suriname, India, Japan, Italië, Spanje. Met o.a. tapas, pannenkoeken, sushi, hamburgers, pasteitjes en culinaire gerechtjes.

Lekkere drankjes uit alle windstreken, muzikaal vermaak, kinderactiviteiten en zilte zeelucht; dat is de Smaakmarkt van Wijk aan Zee die deze zomer weer op 8 vrijdagen in juli en augustus te bezoeken is.

De kans om allerlei nieuwe smaken te ontdekken!

Bekijk het op de site www.tipwijkaanzee.nl