Skip to main content

Rondje Wijk aan Zee zoekt secretaris

By 18 juli, 2017Nieuws

Wandelen is de meest milieuvriendelijke vorm van recreatie en bovendien gratis! Dit spreekt veel mensen aan. Bovendien trekken de te bezoeken bunkers veel publiek. De vereniging Rondje Wijk aan Zee is dan ook in haar 4 jarig bestaan explosief gegroeid. Het bestuur bestond in 2013 slechts uit twee personen. Nu zijn er 5 bestuursleden en meer dan 30 vrijwilligers, onderverdeeld in verschillende werkgroepen, zoals: concerten in de kerk, PR en communicatie, wandelgidsen, gidsen bunkertochten, gastheren, onderhoud bunkers, enz.

Het doel van de vereniging is het vergroten van het natuur- en cultuurhistorisch besef middels een sportieve wandeling in een prachtige omgeving. Het is tevens een manier om het toeristisch seizoen te verlengen. Drie bunkers maken deel uit van deze wandeling. Daarnaast worden er presentaties en bunkerrondleidingen voor volwassenen en schoolkinderen georganiseerd.

Om de toegenomen administratie in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een secretaris voor onder meer het beheer van de e-mailberichten, activiteitenkalender en verslaglegging van de vergaderingen 1x per maand.

Ben jij een beetje handig met de computer en heb je affiniteit met de doelstelling van het Rondje Wijk aan Zee? Reageer dan via info@rondjewijkaanzee.nl en maak een afspraak voor een gesprek.