Skip to main content

Seizoensopening Rondje Wijk aan Zee met “Snaar van de Vrijheid” in de Dorpskerk

By 19 april, 2017Uncategorized

Aanlsuitend rondwandeling met gids

Nieuwe reeks zomerconcerten op zondag in de Dorpskerk van Wijk aan Zee op het Julianaplein, in een nieuwe vorm.Het eerste concert Snaar van de Vrijheid is een ode aan de Vrijheid met jong talent en een Harpenensemble. Dit concert vindt plaats op zondag 7 mei met in het voorprogramma aanstormend talent uit Wijk aan Zee / Beverwijk. De 15 jarige Maeve Hoogland, zang en gitaar en Chantal Boots met gitaar staan op het podium en brengen eigen ballads ten gehore.                                                   Het hoofdprogramma biedt het verrassende optreden van Harpenensemble Snaren & Co, tien dames op de harp met een gevarieerd programma van pop tot klassiek.

Aansluitend start om 14.00 uur de rondwandeling met een gids van Rondje Wijk aan Zee. Naast historische wetenswaardigheden zal hij ook vertellen over de speciale vegetatie van het Zeedorpenlandschap. Deelname is gratis. De bunkers zijn die dag geopend van 13.00 – 16.00 uur.

Deze serie zomerconcerten vinden plaats op de eerste zondag van de maand in de maanden mei t/m oktober. Een reeks van afwisselende, lieve en prikkelende concerten met veel ruimte voor aanstormend / lokaal talent in het voorprogramma en klinkende namen in het hoofdprogramma.

Jong en oud zijn van harte welkom op zondag 7 mei om 12.30 uur in de Dorpskerk Wijk aan Zee!