Skip to main content

Zondag 2 oktober Folkgroep ’t Gevolg met wereldmuziek

By 9 september, 2016april 30th, 2023Reeds geweest

Seizoensafsluiting Rondje Wijk aan Zee met gids, bunkers geopend

Rondje Wijk aan Zee sluit het seizoen af met een gevarieerd muzikaal programma van muziekgroep ’t Gevolg, bestaande uit vier personen. Zij brengen met viool, fluit, trekharmonica, gitaar, guitarrón en bodhran zelf gemaakte arrangementen van traditionele muziek van Mexico tot Zweden en van Frankrijk tot Canada. Maar ook de Nederlandse muzikale traditie wordt niet vergeten. Tegenstemmen, onverwachte ritmische effecten en spanningsopbouw zorgen voor verrassing en verrijking van de liederen en instrumentale stukken. “Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart”.

Van ‘t Gevolg verscheen de CD Van liefde en andere pijn. De CD bevat zestien nummers uit verschillende windstreken en werd opgenomen en gemixt in de geluidsstudio van Jan-Paul van der Meij in Wijk aan Zee.

Zondag 2 oktober,
Dorpskerk Wijk aan Zee
Aanvang 12.30 uur,
Toegang vrijwillige bijdrage

Rondwandeling met gids
Aansluitend kunt u om 14.00 uur met een gids het Rondje Wijk aan Zee wandelen en de verschillende bunkers bezoeken. De wandeling van circa 2 ½ uur langs bunkers, fundering Vuurbaak, Een Zee van Staal en Lunet, laten u kennis maken met de historie en natuur van het Zeedorpenlandschap.

De wandeling kan ook met behulp van de app gemaakt worden: app.rondjewijkaanzee.nl. Kijk ook op www.rondjewijkaanzee.nl/ en Facebook.